شبکه های اجتماعی

تبلیغات

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

شبکه اجتماعی کلوب

کلوب یکی دیگر از شبکه اجتماعی وطنی بسیار پرکاربر است این شبکه در بخش معرفی خود می نویسد: سايت اينترنتي کلوب دات کام در تاريخ يکم دي ماه 1383 برپايه نيازهاي امروزي کاربران اينترنتي ايراني راه اندازي شد. تا به عنوان سايتي براي ارتباط ايرانيان و فارسي زبانان جهان بتواند بستري جهت تبادل اطلاعات ، نيازها ، کالا و خدمات ، آشنا شدن با همکاران ، دوستان قديمي و ... بوجود آورد.

از ديگر اهداف سايت معرفي امکانات و قابليت هاي موجود و انطباق آنها با مشکلات و نيازهاي مطرح ايرانيان مي باشد تا از اين رهگذر با اقل هزينه ممکن خدمات و اطلاعات درخواستي در اختيار متقاضيان قرار گرفته و موجبات افزايش بهره وري و کارايي را در سطح اجتماع فراهم نمايد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، این شبکه به منظور ارائه خدمات متنوع تر سایت اشتراک ویدئو "آپارت" را نیز در زیرمجموعه خود دارد.

برای ثبت نام در این شبکه می توانید اینجا کلیک کنید.

شبکه اجتماعی فیس نما

فیس نما ، از سال 1391 با هدف رقابت با شبکه های بیگانه و فراهم اوردن محیطی امن برای کاربران با مدیریت علیرضا قاسم پور تاسیس شد.

قاسم پور در گفتگو با خبرنگار ما نقطه قوت فیس نما نسبت به دیگر شبکه های داخلی را حضور اکثر کاربران ایرانی فعال در حوزه شبکه های اجتماعی ، امکانات متعدد و رسیدگی سریع به مشکلات کاربران عنوان کرد

به نوشته این شبکه کاربران فیس نما کمی بیش از یک میلیون نفر هستند

برای ثبت نام در این شبکه اینجا را کلیک کنید

شبکه اجتماعی فارس توییتر

فارس توییتر ، از سال 1391 با هدف رقابت با شبکه های اجتماعی خارجی و ایجاد محیطی مناسب با فرهنگ ایرانی برای کاربران ایرانی با مدیریت علی اکبر صادقی راه اندازی شد. این شبکه همانطور که از نامش پیداست نوع خدواتش به شبکه معروف توییتر بسیار نزدیک است.

صادقی در گقتگو با مجله شبانه باشگاه خبرنگاران نقطه قوت فارس توییتر را امنیت، سهولت استفاده کاربران عنوان کرد گفت : یکی از نقاط قوت این شبکه نسبت به دیگر شبکه های اجتماعی داخلی به روز كردن صفحه با ارسال پیامک توسط كاربران ، عنوان کرد

در آخرین اعلام مدیر این شبکه تعداد کاربران فارس توییتر به مرز 29.000 کاربر رسیده است.

برای ثبت نام در این شبکه اینجا را کلیک کنید

شبکه اجتماعی هم میهن

هم میهن ، از سال 1384 به منظور ایجاد محیطی امن و سالم برای کاربرانی که تمایلی به حضور در شبکه های اجتماعی بیگانه ندارند با مدیریت امیر قاسمی تاسیس گردید.

قاسمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، نقطه قوت هم میهن را هماهنگ بودن با فرهنگ ایرانی و اسلامی ،کنترل محتوا و سالم سازی محیط تحت نظر 60 مدیر و 6میلیون مخاطب ایرانی عنوان کرد.

برای ثبت نام در این شبکه اینجا را کلیک کنید و روی عضویت در هم میهن در بالای صفحه کلیک کنید.

شبکه اجتماعی افسران

شبکه اجتماعی افسران جنگ نرم که به اختصار افسران نامیده می شود در بخش معرفی اینگونه نوشته است: با توجه به تأکيدات ويژه رهبر معظم انقلاب نسبت به مقابله با جنگ نرم دشمن و توصيه ايشان مبني بر اينکه «خودتان در مجامع فکري‌تان به دنبال راهکار باشيد»، تصميم گرفتيم تا شبکه افسران را به منظور - ايجاد بستر براي هم‌فکري و بيان ديدگاه‌ها - شبکه توزيع براي بيشتر ديده شدن محتواهاي توليدشده - انتشار سريع محتوا، ايده يا اطلاع - بسترسازي براي آزمون ايده‌هاي نو قبل از اجرا - توانمندسازي افسران جوان در مقابله با جنگ نرم دشمن راه‌اندازي کنيم.

افسران بستري براي توزيع بهتر، سريعتر و گسترده‌تر محتواهاي توليد شده توسط کاربران شبکه است که طبيعتاً علاقه‌مند هستند مخاطبين بيشتري داشته باشند. از سوي ديگر افسران مي‌تواند مورد توجه کساني قرار بگيرد که سعي دارند با ديدگاه‌ها و نظرات مردم بدون واسطه ارتباط داشته باشند.

برای ثبت نام در این شبکه می توانید اینجا کلیک کنید

 

 

شاید شبکه های اجتماعی فارسی زبان از لحاظ امکانات فنی یا مخاطب، نقاط ضعفی در مقایسه با غول‌های جهانی داشته باشند اما با در نظر گرفتن مزیت های خاص و منحصربفرد فنی در برخی از انها، بنیه پایین فنی و مالی و دوری از جذابیت های ناصحیح و گمراه کننده مبتذل در غرب، باید این همت و تلاش آنها را ستود و با عضویت در آنها، محیطی امن و ایرانی را در شبکه های اجتماعی تجربه کرد.




مطالب مرتبط
بخش نظرات

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







.